Sylwester 2010 Menu
250 zł/osobę
Godz. 19.00 – Rozpoczęcie, powitanie staro- rocznym drinkiem.
Na każdym stole zastaniemy przystawki: 1. pieczony boczek w całości , z śliwkami 2. karkówka pieczona z morelami,
sałata lodowa ze słonecznikiem, oliwą i oliwkami
śledzik z talarkami cebuli, jabłek z sosem maj.- śmie.- jog.
5. jajka z szynką i chrzanem zawijane w rożek
6. półmiski serów z oliwkami
Godz. 20.00- obiad, który każdy otrzymuje do swojego miejsca przy stole.
Zupa, rosół wołowy z mięsnymi kluseczkami z ziołami.
Kotlety z indyka w wiórkach kokosowych, ryż , surówka z pora
Godz. 21.00 - pstrąg wędzony, w talarkach cytryny
Godz. 22.00.- tatar z cebulką, ogórkami, kaparami, pieczarkami i żółtkiem
Godz. 23.00- węgorz w galarecie
Godz. 23.30 – avokado wypełnione krewetkami i pikantnym sosem
Godz. 24.00 –powitanie Nowego Roku szampanem, wspólne wyjście na plażę wiejską na
pokaz sztucznych ogni
Godz. 1.00- świąteczny żur w chlebku
Godz. 1.30 – pierogi z kapustą i grzybami odsmażane na masełku
Godz. 2.00- kurczak w sosie meksykańskim
Godz. 2.30- zupa cygańska
.
Sosy do mięs ( czosnkowy, majonezowy, chrzanowy)
Ciasta ( jabłecznik, sernik, makowiec)
Kawa i herbata
Napoje ( cola, soki, woda mineralna )
Owoce
½ litra alkoholu na parę ( 2 osoby), 1 szampan na 4 osoby
Zakończenie godz. 4.00
Życzymy wszystkim naszym Gościom pomyślności, sukcesów i dużo zdrowia w nadchodzącym 2011 Roku.