Nasza restauracja otrzymała dofinansowanie na realizację projektu "
Unowocześnienie wyposażenia kuchni restauracji Złoty Strug w Pluskach"
ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Działania
3.4 Mikroprzedsiębiorstawa, Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju
Regionalnego 2004-2006.
 
W ramach projektu zakupiliśmy poniższe profesjonalne urządzenia ze stali
nierdzewnej, które poprawiły pracę w kuchni i skróciły czas oczekiwania
na zamówione potrawy.
1. Bemar 2-komorowy na 6 pojemników.
2. Frytkownicę elektryczną na szafce bez drzwiczek.
3. Kuchnię gazową 4-palnikową na szafce z 2-drzwiami.
4. Patelnia elektryczna na szafce z 1-drzwiami.
5. Kuchnia gazowa 4-palnikowa z piekarnikiem elektrycznym.
6. Warnik elektryczny na szafce z drzwiami do gotowania makaronów.
7. Stół chłodniczy z 1-drzwiami i 2-szufladami.
8. Stół mroźniczy z 2-drzwiami.
9. Stół ze zlewem 2-komorowym.
10. Stół do pracy z 2-półkami.
11. Okap z łapaczami tłuszczu.
12. Piec konwekcyjno-parowy.
13. Półka pod kuchenki mikrofalowe.
14. Umywalka.
15. Regał ociekowy.
16. Szafa magazynowa przelotowa
 
Życzymy wszystkim naszym Klientom- smacznego.
|